Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Pavimentos Aplifort

Instal·lació de tota mena de paviments a Barcelona

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Instal·lació i reparació de tota mena de paviments. En Aplifort portem més de 20 anys dedicats la instal·lació de paviments per a petites i grans superfícies. A més d'instal·lació, ens dediquem a la reparació i manteniment de tota mena de sòls i paviments. Comptem amb un equip humà professional i qualificat. La qualitat dels nostres treballs i i els nostres clients satisfets són la nostra millor garantia d'èxit.

El nostre objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients oferint solucions personalitzades i sempre amb garantia de qualitat. Perquè sabem que cada projecte és únic, des de Aplifort volem donar qualitat i bellesa als teus sòls. Crida'ns! Solucions a mesura, pressupost personalitzat i sense compromís i preus competitius.

Treballem amb una àmplia gamma de paviments des de paviments industrials, fins a decoratius, per a oficines o per a centres comercials. Tenim un sòl per a cada activitat així com diferents sistemes d'aplicació dels mateixos amb l'objectiu d'obtenir el millor resultat. 

Treballem amb paviments de resina epoxi, ciment de baix gruix i som experts en el tractament de juntes i la reparació d'esquerdes en tot tipus de paviment i sempre treballem amb productes i sistemes per a la pavimentació subjectes a la garantia i qualitat de les normes ISO 9001-2000.

Com podem ajudar-te a millorar els teus sòls?

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Avinguda Meridiana, 326 08027 Barcelona Barcelona
Avinguda Meridiana, 326 08027 Barcelona Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied